radnim danima od 10 do 20 sati, subotom 10 do 16;
Ugrinovačka 116/f, Zemun, tel. +381 65 82 52 755

JBL Manado Dark granule

JBL Manado Dark granule

2.250,00 RSD
Šifra: 1645
Brend: JBL
Izaberite pakovanje:

JBL Manado Dark je prirodna podloga za akvarijum koja u isto vreme filtrira vodu i pospešuje rast biljaka. Prirodne pore su idealne za naseljavanje korisnih bakterija i bakterija koje rade denitrifikaciju. To stimuliše rast biljaka i usporava rast neželjenih algi i tako se rasterećuje filter za akvarijum i osigurava kristalno čistu vodu.

JBL Manado sa svojom poroznom strukturom osigurava aerobnost podloge i poboljšava rast korenovog sistema. JBL AquaBasis plus kao dugotrajna hranjiva podloga i JBL Manado, koja je prekriva, idealna je kombinacija, koja garantuje uspeh. JBL Manado ima sposobnost apsorpcije viška hranljivih materija i po potrebi ih ponovo otpušta.

Neutralan je u vodi i ne ispušta nikakve štetne supstance. Ne povećava karbonatnu tvrdoću. Granule imaju zaobljene rubove i zato su nežne za osetljive akvarijumske ribice sa brčićima.

Upotreba:

Podlogu oprati pod mlazom vode, da odstranimo prašinu koja je nastala od međusobnog trenja granula u transportu. Kada sipamo vodu u akvarijum, moramo biti pažljivi, jer su granule zbog porozne strukture lagane i lako možemo pokvariti koncept podloge koji smo postavili. Ako neka granula ispliva na površinu, odstranimo je mrežicom.

 Doziranje:

Dimenzije (D x Š x V) 0 x 0 x 0 cm
Težina 3 kg

Srodni, slični i proizvodi za nadopunjavanje:

Ljudi koji su pregledali ovaj proizvod su kasnije kupili: