radnim danima od 10 do 20 sati, subotom 10 do 16;
Ugrinovačka 116/f, Zemun, tel. +381 65 82 52 755

Plastična biljka Ambulia
  • Plastična biljka Ambulia
  • Plastična biljka Ambulia

Plastična biljka Ambulia

400,00 RSD
Šifra: 1404
Brend: Tetra
Izaberite veličinu:

Plastična biljka Ambulia je veštačka verzija vodene biljke „azijska trava močvare“ prirodnog izgleda, savršena je dekoracija za akvarijum.

Generalno viskoke, a vitke biljke su veoma dobar izbor za prikrivanje tehničke opreme kao što je grejač za akvarijum ili filter za akvarijum.

Iako ne može da zameni prirodne funkcije prave biljke i dalje služi kao odlično mesto za skrivanje ili mrest ribica. Iako prirodne biljke često imaju problem da se postave pored grejača ili filtera, sa ovom biljkom se to neće desiti. Ne samo da je prirodnog izgleda, već se i prirodno kreće u akvarijumu.

Kada su u pitanju ukrasi za akvarijum ova biljka je definitivno dobar izbor s obzirom na to da vrememom neće izgubiti ni boju ni oblik.

 Idealna je za akvarijum u kojem se nalazi zlatna ribica, s obzirom da je ona biljojed, te će ostati netaknuta.

Njeni fino perasti, svetlo zeleni listovi, visokog a uskog rasta, čine je savršenom za stavranje kontrasta sa širokolisnim tamno zelenim vodenim biljkama.

Na donjem delu biljke se nalazi teg koji joj omogućuje da nepomično stoji, lako se “sadi“ postavljanjem u pesak za akvarijum . Veoma se lako uklanja iz akvarijuma radi čišćenja.

Dostupne su u tri veličine, idealne za prednji, srednji ili zadnji plan akvarijuma.

Velilčina S (15cm)

Veličina M (23cm)

Veličina L (30cm)

Dimenzije (D x Š x V) 0 x 0 x 0 cm
Težina 0 kg